sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Nyt on masukuvat nähtävillä

Nyt on mahasta kuvia uudessa välilehdessä.

Keskiviikon neuvolasta voisin kertoa sen verran, että kaikki oli taas normaalisti. Mulla oli matala verenpaine, mutta ei vaarallisen alhainen. Neuvolassa kuunneltiin vauvan sydänääniä, ja pikkuisen syke oli 145. Seuraava neuvola on 14.2, ja ultra on 23.2. Ultraa odotan innolla. :-)


28 kommenttia:

 1. Wau! jotenkin nyt kun näin ton mahas niin tuli sellanen tunne että siellä todellain on vauva,tosin en ole _missään vaiheessa_ epäillyt asiaa. Mutta vielä kerran haluan toivottaa onnea sinulle ja joonakselle! :)

  VastaaPoista
 2. hyvä että kaikki on hyvin:)

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Voi onnea teille tosi paljon vauvan kanssa ja oon tykänny lukee tätä blogia ja mä niin vaan toivon että synnytyksessä menee kaikki hyvin. Onnea sulle, Joonakselle ja vauvalle tulevaisuuteen. Itekki oon saman ikäne ku sinä (:

  VastaaPoista
 4. mutta sähän oot aina ollu vähän tukeva? jos kerran joonas on veljes luokalla niin silloinhan se on ysillä ja silloinhan sen kuuluis olla 15-16 eikä 17...

  VastaaPoista
 5. Pakko kommentoida nyt tolle anolle..:D
  Tiesitkö, että ihminen voi jäädä luokalle?
  En siis tiedä onko jäänyt, mutta muuten se ei käsittääkseni ois mahollista:D

  Ja söpö pikku masu on, odotappa vain kun kasvaa!:D
  Huomasin muuten noissa kuvissa, että sie silleen "työnnät" vattaa
  eteenpäin:D Mie niin muistan ku ite olin raskaana, niin sitä
  masua yritti kauheena työntää eteenpäin, kun oli niin
  ylpiä siittä pikkusestakin masusta:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä kun nimenomaan yritin olla työntämättä sitä. :-D Muutenkin mulla on vähän oudot asennot, ja en oikein tiennyt, että miten päin olisin. :-DDD

   Poista
 6. voih.. onnea teille vaan.. ihanaa kun joku elää onnensa kukkuloilla z3 :3

  http://arvaamatonmaailma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Poika tulossa! Koska syke "alhanen" :) mul oli päälle 17raskausviikolla vauvan syke 155 ja sehän on totta että pojilla alhasempi syke :) oon nyt siis rv24 enkä tiiä kumpi on tulossa - olen muuten myös teiniäiti vaikkakin vanhempi, oon 95. Niin ja ite epäilen tyttöä :P

  VastaaPoista
 8. Katoin että ompa jo aika iso masu mut kyllähän niitä viikkojakin on jo 16 kasasssa! Onnea todella paljon, ootte tosi rohkeita. <3 Oon niin ilonen aina raskausuutisista! Ja sun tapauksesta, ku susta oikeen huomaa sen et oot kyllä ikäistäs kypsempi :) Et oo niiku monet sun ikäset jotka alkaa polttaa ja juo alkoholia ja sekoilee pitkin kaupunkia. Jokainen lopulta itse päättää sen millasen elämän rakentaa itselleen ja mitä tietä lähtee kulkemaan. :)

  http://lifeisbea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Paljno onnea ja tsemppiä jatkoa varten!

  VastaaPoista
 10. Oooi näyttää ihan poika masulta! :D

  VastaaPoista
 11. Et julkaissu mun ikäkommenttia. :) Eli taidat tosiaan vaan feikata tän koko jutun.

  VastaaPoista
 12. Hei ihanaa kuulla et kaikki on okei! Onnea teille molemmille ihan kauheasti. :D

  VastaaPoista
 13. Ooi, tosi söpö pikku/iso maha :3 Ootan innolla kaikkee mitä tulee tapahtumaan. Oon saman ikäinen kuin sinä, joten on tosi mielenkiintosta seurata sun ja Joonaksen elämää! Oon tosi TOSI onnellinen teidän kahden puolesta ja toivon sydämestäni että synnytys ja koko raskausaika menee hyvin. Onnee vielä teille molemmille♥

  VastaaPoista
 14. pakko kysyä siis missä on kuvia ? mmiten sinne pääsee t. tyhmä :D

  VastaaPoista
 15. toss se linkki sinne : http://laura-joonas-vauva.blogspot.com/p/mahakuvia.html

  VastaaPoista
 16. Söpö massu :) Itekki oon sen 14 (15 tänä vuonna), enkä vois itteeni ees kuvitella vielä äidiksi! :D Tosin en kyllä haluakkaan lapsia, tykkään lapsista ja oma pikkusisko 1 vuoden täytti nyt tammikuussa. Saapa nähä, että muuttuuko sitten vanhetessa mieli. :--D Onnea kovasti!! :)

  VastaaPoista
 17. Kiva tollai ystävänpäivänä neuvola :))

  VastaaPoista
 18. vähänkö tää on kiva plogi ! mä aloin heti lukemaa (:

  VastaaPoista
 19. ihana masu sulla! :)

  http://staypositive-andlive.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. Onnee sulle kovasti, on tossa kuitenkin iso vastuu :o
  Itse täytän vasta tänä vuonna 14, ja rupesin miettimään itteeni tohon tilanteeseen. Miksen mä tajua mistä voin kattoo noi masukuvat? :c

  VastaaPoista
 21. Liityinpäs lukijaksi. Haluan lueskella et miten tuut pärjäilee raskauden aikana, vaikka itsehän olen tuota lapsesi pitämistä vastaan. Ite en ois ikinä voinu 14-vuotiaana lasta pitää ja nostan hattua sulle et pystyt siihe. 14-vuotias ei mun mielestä ole valmis äidiks. Sillo ollaa kuitenki viel nii pentui. Ite täytän tänävuon 16 enkä vois ees ajatella lasta seuraavaa kymmenee vuotee. Ja huom. mä en mitenkään dissaa päätöstäsi. Kerron vaa mielipiteeni ja oon huomannu et tosi monet suuttuu mun mielipiteistä ku ne ei aina oo niit mitkä on repästy sielt positiivisest pääst.

  VastaaPoista
 22. Oot tosi rohkee ku uskallat noin nuorena pitää lapsen! Toivon kaikkea hyvää tulevaan! :) P.S. Voitko laittaa blogiin kuvan Joonaksesta? Luulen että kaikki jotka blogia lukee haluaa tietää minkä näköinen Joonas on! ;D )

  VastaaPoista


En julkaise asiattomia, loukkaavia tai pahaa mieltä aiheuttavia kommentteja. Mielipiteensä voi ilmaista myös asiallisesti.
Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Ja vaikka kaikkiin en olisi vastannut, niin kaikki on kyllä luettu
Kiitos kommentista!

Minulle voi laittaa myös sähköpostia osoitteeseen lauran.arkielamaa @ gmail.com (poista välit)